2156 tag
445 tag
109 tag
45 tag
816 tag
Rendezés:
Beszélgetések | Válaszok | Utolsó aktivitás |
---|---|---|
Stylist WANTED!Sziasztok! Hosszútávú közös együttműködésre keresek STYLISTOT, olyan ember személyében,aki - tud csapatban gondolkodni - imádja a divato… Indította: Stiglincz Gábor |
0 | Jan 13, 2015 |
Állásajánlatok a Szabó Imre SzalonoknálA Szabó Imre szalonok 30 éves szakmai múltra visszatekintő szépségszalonok Szabó Imre mesterfodrász, és Szabó Éva mesterkozmetikus jóvoltáb… Indította: Barna Alexandra |
0 | Nov 13, 2014 |
FotográfusképzésKedves Modellek, Sminkesek és Stylistok! A SZÁMALK-Szalézi Szakközépiskola fotográfus képzésének vezetője vagyok. Az idei tanévben nappali,… Indította: Papatasi |
0 | Szept 20, 2014 |
Létezik olyan, hogy STYLIST levelezési lista vagy hasonló fórum?Sziasztok! Egyik ismerősömet felkérte egy divatcég, hogy szervezzen meg egy rendezvényt, amire a cég stylistokat szeretne meghívni. De én n… Indította: Steiner Gábor |
0 | Szept 14, 2014 |
SOS - cipő együttműködő partnerSziasztok! Nagyon nagyon SOS-ben keresünk cipő együttműködő partnert! További részletek e-mailben: beautyandsporting@gmail.com Indította: Elysium Hostess |
0 | Nov 29, 2013 |
Stylistot keresünk extrém fotzáshozTéli extrém témájú fotózáshoz keresünk stílistot ! Jelentkezni : moneshugi@gmail.com képekkel !!! Indította: Sophie Lorincz |
0 | Jan 22, 2013 |
STYLISTOT KERESEK FASHION VIDEOHOZ TFCD ALAPON!!!!Oktober elejei forgatashoz keresek stylistot (es fodraszt is!!) TFCD alapon!!email: forraibrigi@gmail.com Indította: Forrai Brigitta |
0 | Szept 19, 2012 |
Stylistot keresek egy meglevo stab bovitesehez.Sziasztok! Stylistot keresek, aki tudna velunk dolgozni. Reszleteket pruvatban! Ha felkeltettem az erdeklldesed kerlek jelentkezz refere… Indította: Tóbi László |
0 | Febr 23, 2012 |
STYLIST kerestetik zenekari promó fotózáshoz!Egy zenekar hamarosan megjelenő lemezének apropóján promó fotózásához keresünk stylistot! Koncepció és ruhák valamennyire már adottak, de s… Indította: Schindl Gabriella |
3 |
Nov 28, 2011 Schindl Gabriella válaszolt |
SOS stylistot keresekSOS stylistot keresek szerda dálutáni tfcd fotózáshoz. Részletek: orsolyajuhasz.photo@gmail.com 30 5253564 Indította: Juhász Orsolya |
0 | Ápr 13, 2010 |
© 2021 modellonline.hu
Működteti:
Profilkártyák | Jelentse észrevételét | Használati feltételek