816 tag
1147 tag
539 tag
730 tag
2046 tag
Címkék:
Biró Bea mondta:Attila Nemeth mondta:Meg az jutott eszembe, ami sajnos szomoru, de kemeny anyagi erdekellentet miatt elkerulhetetlen. Nevezetesen hogy azoknak a lanyoknak (fiuknak is de az ritkabb), akik azt dedelgetik hogy modellek szeretnenek lenni, de nyilvanvalo hogy mondjuk fashion modellnek teljesen alkalmatlanok mert alacsonyak, krateres az arcuk, koverek, akarmi,... azoknak mar ezen a szinten, pl. a felprofi fotosok szintjen kellene megmondani, hogy OK, cica, en fotozok neked portfoliot ha akarod, de hogy te modell nem leszel, az 100. De nem hallottam meg olyan fotosrol aki ezt tette volna, inkabb zsebre teszi 10-20 (50-100) ezer forintot, megteszi ami tole telik aztan a modell mehet ahova akar... Ugyanez hatvanyozottan igaz a "modelltanfolyamokra" is. Most az itt jelenlevo fotosoknak ez biztos nem fog tetszeni de en azt javasolnam minden modell aspirans lanynak, hogy SOHA ne fizessen modell portfolioert vagy ugynoksegi regisztracioert, mert ha nem talal valakit aki ingyen munkat fektetne bele az o modell karrierjebe, annak nem is lesz soha modellkarrierje. Persze ha akar csinaltasson portfoliot emlekbe vagy ajandekba, de ne legyenek modell almai...
Ez sajnos sosem lesz így...Pedig nagyon sok lány sokkal többet nyerne egy őszinte negatív de építő jellegű kritikával, mint képmutató hamis szavakkal ,amik csalódáshoz vezetnek majd..
Én megpróbálkoztam ezzel. Próbáltam építőjellegű kritikával elmagyarázni egy lánynak, aki tőlem kért segítséget, hogy nem jó modellnek. És lásd mi történt?... Belefutott egy olyan ügynökségbe, ahol nem hogy modellkedni nem lehet, de a lányokat azért gyűjti a tulajdonos, hogy partyba vigye őket, a jómódú gazdag barátainak... Sajnáltam a lányt, de hiába magyaráztam neki.... Idővel rájött hogy ez nem éppen a modellkedésről szól...
Attila Nemeth mondta:Meg az jutott eszembe, ami sajnos szomoru, de kemeny anyagi erdekellentet miatt elkerulhetetlen. Nevezetesen hogy azoknak a lanyoknak (fiuknak is de az ritkabb), akik azt dedelgetik hogy modellek szeretnenek lenni, de nyilvanvalo hogy mondjuk fashion modellnek teljesen alkalmatlanok mert alacsonyak, krateres az arcuk, koverek, akarmi,... azoknak mar ezen a szinten, pl. a felprofi fotosok szintjen kellene megmondani, hogy OK, cica, en fotozok neked portfoliot ha akarod, de hogy te modell nem leszel, az 100. De nem hallottam meg olyan fotosrol aki ezt tette volna, inkabb zsebre teszi 10-20 (50-100) ezer forintot, megteszi ami tole telik aztan a modell mehet ahova akar... Ugyanez hatvanyozottan igaz a "modelltanfolyamokra" is. Most az itt jelenlevo fotosoknak ez biztos nem fog tetszeni de en azt javasolnam minden modell aspirans lanynak, hogy SOHA ne fizessen modell portfolioert vagy ugynoksegi regisztracioert, mert ha nem talal valakit aki ingyen munkat fektetne bele az o modell karrierjebe, annak nem is lesz soha modellkarrierje. Persze ha akar csinaltasson portfoliot emlekbe vagy ajandekba, de ne legyenek modell almai...
Ez sajnos sosem lesz így...Pedig nagyon sok lány sokkal többet nyerne egy őszinte negatív de építő jellegű kritikával, mint képmutató hamis szavakkal ,amik csalódáshoz vezetnek majd..
Meg az jutott eszembe, ami sajnos szomoru, de kemeny anyagi erdekellentet miatt elkerulhetetlen. Nevezetesen hogy azoknak a lanyoknak (fiuknak is de az ritkabb), akik azt dedelgetik hogy modellek szeretnenek lenni, de nyilvanvalo hogy mondjuk fashion modellnek teljesen alkalmatlanok mert alacsonyak, krateres az arcuk, koverek, akarmi,... azoknak mar ezen a szinten, pl. a felprofi fotosok szintjen kellene megmondani, hogy OK, cica, en fotozok neked portfoliot ha akarod, de hogy te modell nem leszel, az 100. De nem hallottam meg olyan fotosrol aki ezt tette volna, inkabb zsebre teszi 10-20 (50-100) ezer forintot, megteszi ami tole telik aztan a modell mehet ahova akar... Ugyanez hatvanyozottan igaz a "modelltanfolyamokra" is. Most az itt jelenlevo fotosoknak ez biztos nem fog tetszeni de en azt javasolnam minden modell aspirans lanynak, hogy SOHA ne fizessen modell portfolioert vagy ugynoksegi regisztracioert, mert ha nem talal valakit aki ingyen munkat fektetne bele az o modell karrierjebe, annak nem is lesz soha modellkarrierje. Persze ha akar csinaltasson portfoliot emlekbe vagy ajandekba, de ne legyenek modell almai...
Vagy mondjuk 175 cm felett modell, az alatt makett. Hm? :DOKé, akkor van egy javaslatom,
az igazi modelleket, nevezzük modelnek (így egy L-lel!), mert amúgyis épp elég helyesírási kockázatot hordoz a kétféle írásmód. S legyenek a modellek, azok, akik - nem modelek.
Hm? Vélemény? :-)
Zanyám, mostan de kreatív voltam...!
© 2021 modellonline.hu
Működteti:
Profilkártyák | Jelentse észrevételét | Használati feltételek