Engem egyre több tizenéves keres meg, hogy szeretné magát fotóztatni. Nem tehetek róla, ebben a körben mozgok, de konkrétan törvényileg az érdekelne, és szerintem még sok más fotóst is, hogy mi az, amit be merhetünk vállalni, és milyen kornál?
Ugyebár 18 fölött mehet minden, az akt is, ez érthető. De valahol azt olvastam, hogy 18 alatt az akttér 3 év letöltendő jár, még akkoris, ha a szülő beleegyezését is adja írásban. Most erről ki tudna mesélni nekem valami konkrétabbat, esetleg valami jogszabály-linkkel alátámasztva az állítását, hogy mit szabad, és mit nem? Én rákerestem a Neten párszor már, de hiába. Pl ha megkeres egy 18-, hogy fehérneműs sorozatot szeretne, az mennyire oké, vagy kérjem a szülő hozzájárulását, vagy mi a teendő? Mi a különbség szabályzatilag a fürdőruha, és a fehérnemű közt? Vagy ha levan húzva a pántja, de nem látszik semmi, az mennyire erotikus töltető? Nameg ha nincs rajta felső, de takarja magát? Jó itt mondjuk nem 14 évesre gondolok azért, de egy erősen fejlett 17-re bőven gondolkodok, ahogy halad az evolúció már...