Sminkmodelleket keresek sminkes tanulóknak folyamatosan. 1 alkalom 3 óra hossza. Nem egy nagy összeget, 1.500ft-ot tudnak fizetni a tanulók a 3 órára. Írj, ha érdekelne, vagy itt, vagy a reti.dora@divatsmink.hu mail címre! :)
 Az oktatás a 4-6os villamos vonalán van a Baross utca környékén! Az oktatás mindig más időpontban van, így akkor tudnál jönni, amikor éppen rá érsz, inkább csak hétköznapokon vannak az órák!

Megtekintések: 288

A válaszok erre a beszélgetésre be vannak zárva.

Válasz erre a beszélgetésre

Szia!
Szeretnék én is jelentkezni! Üdv, Nóri
szia!
szeretnék jelentkezni! üdv Tímea
szia! én megpróbáltam elküldeni a számomat,de valamiért nem akarja elküldeni a levelet,úgyhogy leírom ide: +36-30/827-7150
szép napot!
Sziasztok!e

Köszi a sok sok jelentkezést :) Ha nem is azonnal, de mindenképpen lesz lehetőség. Még arra szeretnék mindenkit megkérni,aki még nem tette meg, küldje el nekem a mail címemre a telefonszámát, hogy közvetlenül is fel tudjam venni veletek a kapcsolatot! Még egyszer köszönöm:)
Szia engem is érdekelne
Szia!

Szeretnék jelentkezni én is.

szia szép napot
szia! én szeretnék jelentkezni:)
Szia!
Engem is érdekelne, írtam neked mail. :)
Köszi: Szimi
Szió!
Nincs fix nap, az órák személyre szabottak, így mindig máskor jönnek a tanulók. Általában telefonálni szoktam, hogy ki ér rá aznap! Írnál nekem egy telefonszámot a mail címemre, ret.dora@divatsmink.hu, és akkor keresnélek, amikor van lehetőség!
Szia! Engem érdekel! Melyik napokon lennének az oktatások?
Üdv,Évi

RSS

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek