A NAP KÉPE

lehetőség kezdő modelleknek, kezdő fotósoknak, vagy konkrét, nonprofit ötletre partnereket kereső haladóknak.

Megtekintések: 1344

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Sziasztok!

Portfólióm bővítése céljából keresek TFCD alapon fotósokat.

Szia!! Azt szeretném kérdezni mik lennének a részletek?:)

Közös portfólió elkészítésére TFCD alapon keresek

kezdő fotósokat,

sminkeseket,

stylistokat,

fodrászokat.

e-mail: szilardferenc@gmail.com

Sziasztok!
Holnapi napra még mindig keresünk lányokat.Febr. 26-ra (péntekre) induló ügynökség keres TFCD alapon portfólió fotózáshoz lányokat. (Szombathely környéki -Vas,Zala megye,Győr,Sopron)
Haj,smink Emília szépítészet. Ruhák és kiegészítők(bizsuk) is lesznek. Nagyon jó kis fotózásnak ígérkezik.
Műtermi fotózás lenne.(beauty és reklámfotók)
Reggel 8:00 órától.
Jelentkezni a baloghedin@freemail.hu e-mail címre várom. A többit privátban megbeszéljük
Febr. 26-ra (péntekre) induló ügynökség keres TFCD alapon portfólió fotózáshoz lányokat. (Szombathely környéki -Vas,Zala megye,Győr,Sopron)
Haj,smink Emília szépítészet.
Műtermi fotózás lenne.(beauty)
Reggel 8:00 órától.
Jelentkezni a baloghedin@freemail.hu e-mail címre várom. A többit privátban megbeszéljük
Sziasztok,
Fodrászt keresek péntekre tfcd alapon!
köszi,
Adri
Szia!

Érdekelne a fotózás!
syendro@gmail.com
Szia!

Engem érdekelne!
Darányi Szilvia (23)
Szia!
engem is érdekelne!
Kedves sminkesek!

Saját portfolio bővítésére keresek kreatív, mai vonalat követő sminkest. Tök free munka lenne leginkább saját fejlődésre. Minimál, kicsit alter pár alkalmas fotózás v ahogyan kedvünk tartja. Retusált, igényes fotókat tudok biztosítani, nézd meg weblapom v. itteni képeimet. Írni nyugodtan lehet ám gmail-re is: marosfalvip@gmail.com (sőt, inkább oda)
Köszi jelentkezéseteket.
Még mindig keresek fiú modellt (min. 180 cm, vékony, hoszabb haj, ha lehet szőke, de az nem fontos) a februári TFCD fotózáshoz!!! Ha valakit érdekel jelentkezzen: diananagy@ymail.com!
Fiú modellt keresek februári TFCD fotózáshoz! Fontos lenne, hogy 180 cm magas legyen minimum és karakteres arca legyen! ha valakit érdekel légyszives üzit vagy e-mail küldjön nekem!
Előre is köszi!

Üdv
D

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS

© 2013   modellonline.hu

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek