Információ

Dream Media Budapest

RÓLUNK

A Dream Media Budapest 2011-ben nyitotta meg a kapuit. Cégünk azzal a céllal alakult, hogy létrehozzunk egy olyan profi hazai ügynökséget, ahol a Megrendelők magasan kvalifikált, kizárólag saját nevelésű tehetségekkel dolgozhatnak együtt. Munkáink és szakembereink sok éves szakmai gyakorlata a megrendelő cégek számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítja.

Az ügynökségünk szakmai vezetése több éves tapasztalattal rendelkező kiváló szakemberek nevéhez fűződik. A Dream Media Budapest promóció ötletet készségesen kidolgoz Önnek igény szerint, illetve egyedi, professzionális promóciós eszközök tervezését, gyártását (egyedi ruházat, kiegészítők, szórólapok) is vállaljuk. Ajánlataink rendezvényre szabottak, a legkülönfélébb igényeket is kielégítjük.

Ügynökségünk profilja magyarországi és nemzetközi szinten:

  • fotózások teljes stábbal (portfólió készítés, divat-, katalógus-, reklám-, rendezvényfotózás stb.),reklámfilm készítés, termék promóciók készítése
  • modellek közvetítése divatfotózásokra, reklámfilmekre, divatbemutatókra, katalógusfotózásra és minden olyan területre, ahol a modellek munkájára szükség van.
  • hostessek közvetítése promóciókra, rendezvényekre
  • színészek, ill. statiszták közvetítése reklámfilmekre,filmforgatásokra, színházi szereplésre
  • professzionális képzés, oktatás

Webhely: http://http://dreammediabudapest.com/
Helye: Budapest
Felhasználók: 3
Utolsó aktivitás: Jan 26, 2017

modellOnline fórum

Ennek a személynek nincsenek még beszélgetései.

Üzenőfal

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Dream Media Budapest –nak.

 

Felhasználók (3)

 
 
 

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek