Információ

Fekete bárány(ok)

A negatív és kétes tevékenységeket végzőket tárgyalnánk ki itt. Vélemények, tapasztalatok... Olyan vállalkozások, tevékenységek akik elrejtik magukat és feltételezések szerint nem etikus a tevékenységük.

Felhasználók: 78
Utolsó aktivitás: Jan 23, 2015

Fekete bárány cím jelöltjei:
New Star Faces, Next+, Fam models, Sütő Enikő, Magyar Modellek, Mega, Mondecaste

Fehér bárány cím jelöltjei:
Zoom, E'clat, Free Face, Ten models, Art models, Trend, Open casting, Face management, Valentine

Üzenőfal

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Fekete bárány(ok) –nak.

Hozzászólás Eszter Bogdany által Október 24, 2013, 11:38am-kor

Sziasztok!

Engem tegnap megkeresett a Maszong József! Érdekelne, hogy ő miért van a fekete bárányok között?

 

Előre is megköszönve!

 

Eszter

Hozzászólás Szabó Tamás által Szeptember 5, 2013, 7:18pm-kor

Sziasztok Léránt Zsuzsanna a következő név, az ok, reagált egy TFCD hirdetésemre, azóta az időpontok húzva halasztva lettek, amikor most kérdőre vontam azt mondta ő inkább nem vállalja ezt a fotózást, én nem ajánlom senkinek, csak saját felelősségre!

Hozzászólás Szabó Tamás által Augusztus 22, 2013, 7:18pm-kor

Sziasztok én Bálint Anna modellt nem ajánlom senkinek, 2013.08.21 én délre volt megbeszélve időpont, amit előtte levő nap még ő is megerősített, a megadott időben nem volt a megbeszélt helyen, azóta a megkeresésre nem reagált.

Hozzászólás Török Norbert által Június 26, 2013, 2:29pm-kor

Sziasztok! Tud valaki a tapasztalatairól mesélni a free faces modell managementről? Előre is köszönöm  választ:)

Hozzászólás Bosányi István által Június 11, 2012, 8:44pm-kor

Szia Richárd! A Nikoletta felbiztatott,közben pedig lelépett,eltűnt mint szürke szamár a ködben.Etikátlan! Nem kell alátámasztani,tényeket mondtam el.Az erre vonatkozó párbeszédünket bárki kérésére prezentálom.A vita nem oldódott meg,lezártam a magam részéről.Mások védelme érdekében tettem közzé a jelzésemet,amit továbbra is fenntartok.A középsős óvodások gondolják azt,hogy bármit tehetnek az emberekkel.Én már felsőbb osztályba léptem.

Neked is szép fényeket. :)

Hozzászólás Bosányi István által Június 1, 2012, 9:12am-kor

Sziasztok!Pfeifer Nikoletta ruhatervező keresett meg itt a Modellonline-on SOS-ben egy Pécsen zajló kollekció fotózásra,azonban a fotózás előtti napon nem vette fel a telefonját,nem válaszolt az üzeneteimre,és ma már a profilja is megszűnt.Csak tájékoztatásul mondom ezeket,ha esetleg ez a nem létező "tervező" keresne bárkit is!

  A Model Book Modellkatalógusnak válaszolva a Nyári Fannyval kapcsolatban deja vu érzésem van!

Hozzászólás Kyra-NINE Model Management által Május 16, 2012, 8:19am-kor

Sziasztok, szerintem nagyon jó lenne, ha frissítenétek a listát, ugyanis azóta rengeteg új kamu-ügynökség van, akik csak a modell tanfolyamukat és a portfóliófotózást nyomatják, de munkát persze nem kínálnak. 

Hozzászólás Kovács Bernadett által Május 15, 2012, 11:03pm-kor

Sziasztok a Sapphire Managementről nem találtam sem cégjegyzékszámot,sem adószámot a neten... Ügyfélkapun keresztül is megnéztem a céget. Ott nem szerepelt a bejelentett cégek között.

Hozzászólás Barbara Fórika által Május 13, 2012, 8:47pm-kor

Én még nagyon az elején vagyok ennek az egész világnak, még csak néhány fotózáson vagyok túl, mint stylist. Nagy lendülettel és még nagyobb naivitással vettem bele magam, hogy összeszedek egy jó csapatot, akikkel majd jobbnál jobb TFCD-ket csinálunk. Sikerült is összeszedni egy jónak tűnő csapatot. Lebeszéltük az első fotózást, ami ahhoz képest, hogy nem egy összeszokott csapatról van szó, elég jól sikerült. Azt leszögezném, hogy amikor meghirdettem a team dolgot, világosan kifejtettem, hogy olyanokkal szeretnék dolgozni, akik megbízhatóak, és tudnak elég időt áldozni a közös munkára. Miután vége lett az első fotózásnak, elkezdtük megtárgyalni a következő koncepciót, és abban maradtunk, hogy néhány nap múlva beszéljünk konkrétumokról. A fotózás után néhány nappal bejelentette a fotós lány (Takács Fanni), hogy időhiány miatt nem tud tovább velünk dolgozni. Ezzel annyira nincs is probléma, ha azt leszámítjuk, hogy eleve leszögeztem, hogy ez a munka több időt igényel, plusz rengeteg más fotóstól vette el a lehetőséget. 
A probléma ott kezdődik, hogy azt ígérte, hogy maximum 2 hét, és oda tudja adni mindenkinek a kész fotókat. Ehhez képest 3 vagy 4 hónapig könyörögtem neki, mire megsértődött, és megszakított velem minden kapcsolatot. A legviccesebb az egészben, hogy még a modellnek is könyörögnie kellett, míg végül elküldte a Fanni a modell lánynak az összes fotót nyersen. Igazából nem tudom, hogy mi volt az oka, hogy ennyi ideig nem volt képes megcsinálni a munkát, de elég kellemetlen helyzetbe sodorta saját magát is, és a stáb többi tagját is. Az ilyen "fotósok" abszolút nem méltóak arra, hogy fotósnak nevezzék magukat.
Úgy gondoltam, hogy ezt muszáj megosszam, hogy más is tanuljon az esetből, ne csak én.

Hozzászólás FeceMara által Május 13, 2012, 12:14am-kor

Sajnos nem csak az ügynökségekre ,fotósokra,tervezökre lehet itt panaszkodni..Úgy gondolom nagyon sokan felvágósdit játszanak ezen az oldalon!Tervezőként jelen pillanatban is sorolhatnám a  végsökig olyan modellek,-vagy "modellként" regisztrált személyek nevét itt az oldalon,akik többszörösen sem jelennek meg egy-egy castingon..

Nemrég tartottunk egy castingot,közel harminc .."modell"jelentkezett,-és most elnézést kérek ,hogy idézöjelbe tettelek titeket(akinek nem inge nem veszi magára)..

Közülük mindössze páran jelentek meg a  megbeszélt idöpontban!

Egy másik castingra,melyet ma tartottunk,közel hetvenen jelezték részvételi szándékukat,melyböl még tizen sem jelentek meg!

Nekünk jövö hétre be van programozva egy fotózás,következö hétvégére pedig egy divatbemutató és most kezdjen az ember ismét beszervezni egy castingot???

Minden esetre szeretném megköszönni azoknak az embereknek,modelleknek,sminkesnek stb,akik megjelentek a  mai napon a  megbeszélt idöpontban!

Ilyenkor nagyon sajnálom,hogy nincs még egy olyan szabályzata az oldalnak,- amennyiben valaki átveri a  másikat...(bár egy :-Szia,ne haragudj de nem tudok elmenni mégsem a  mai napon stb.) automatikusan törlik az oldalról!!!

De ami késik..nem mulik!

 

Felhasználók (63)

 
 
 

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek