Sziasztok,

Egy különleges projekthez keresek olyan, a pályájuk elején álló fiatal modelleket, akikkel hosszútávon együtt tudnánk dolgozni, létrehozva egy amolyan "behind the scenes" életmód blogot.

Valós történeteken keresztül mutatnánk be kicsit a szakmát, a modellé válás és a modellek világát a "hétköznapi embereknek", és mindenkinek, akit érdekel a téma.

Akár az első portfóliókészítéstől, vagy az első munkáktól (fotózások, bemutatók, stb...) kezdve egészen a karrier beindulásáig különböző werk anyagok (fényképek, videók) és személyes hangvételű cikkek születnének. Ezek aztán még segíthetnek a karrieretekben is, hiszen rengeteg anyag készülne rólatok munka közben, és plusz megjelenést adna számotokra a különböző online felületeken is. Később külön szponzorokat és állandó partnereket is szereznénk az oldalhoz.

Sok tapasztalattal rendelkezem ebben a műfajban, mivel egy másik vonalon, budapesti életmód témában már csinálok egy hasonló, mára már stabilan és jól működő projektet, fényképes és videóbeszámolókkal. Ott városi eseményekről, helyekről és élményekről készítünk rövid, színes összefoglaló anyagokat. (www.budapestwithus.hu)

Ha van kedvetek csatlakozni ehhez a most induló projekthez, keressetek meg bátran: gabor.nagy@ngsstudio.hu

Megtekintések: 396

Válasz erre a beszélgetésre

Szia engem nagyon érdekelne a projekt.

Szia engem erdekelne . Aktuális még ?
Üdv

RSS

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek