HIRDETÉS

Csoportok

Sebők Dorina
Megosztás a Facebook-on

Sebők Dorina barátai

  • Hőgye Gábor

Sebők Dorina's csoportjai

 

Sebők Dorina lapja

Profil infók

Foglalkozás:
fodrász
Hely
Budapest XII. kerület
Publikus e-mail cím:
sebok.ddorina@gmail.com
Telefonszám (publikus lesz!):
06704135710
Weboldal/Portfólió/Adatlap:
http://https://m.facebook.com/pages/HAIRtelendy-Szépség-Stúdió/2861...
Magamról bővebben (szakmai tapasztalat, referenciák, stb.):
„Olyan munkát válassz, amit nagyon szeretsz, hogy soha ne kelljen dolgoznod...“
/Konfucius/

Rendkívüli örömmel tölt el, hogy munkám során vendégeimnek átadhatok valamit magamból. Szeretem látni az örömöt, amelyet én okoztam azzal, hogy felfrissíthettem és megszépíthettem fejük ékességét: a frizurát.

Magamról:
Sebők Dorina vagyok, 1989-ben születtem Budapesten. Miután sikeresen leérettségiztem, egy 3 évfolyamból álló fodrász iskolában tanultam. Magát a szakmát pedig Szécsényi István Aranykoszorús fodrászmester üzletében sajátítottam el. Nagyon sokat köszönhetek Neki, hiszen mindent megtanított, amit a fodrász szakmáról tudni kell, és az Ő segítségével indulhattam el tanulóként nagynevű hazai versenyeken. Az egész ország területén, városról-városra jártam a helyszíneket, és többször voltam országos bajnokságokon dobogós helyezett.
Végzősként megmérettem magam a híres Szakma Kiváló Tanulója Versenyen (SZKTV), ahol az ország több ezer tanulója közül 12. lettem. Végül az osztály legjobb tanulójaként sikeresen befejeztem a fodrász iskolát, és azóta is töretlenül végem a munkámat, amit nagyon szeretek.
Első munkahelyem után (Unisex Szépítő Stúdió), ahol 3 évig dolgoztam, 2014. januárjában megnyitottam saját szépségszalonomat, mellyel teljesült életem nagy álma. Minden egyes nap azzal foglalkothatok, ami én vagyok és annak szentelhetem az időmet, amiért rajongok.
Számomra sokkal fontosabb, hogy egy haj ápolt és egészséges legyen, minthogy a legújabb trendnek feleljen meg. Többféleképpen lehessen variálni, ne csak egy frizurát lehessen belőle fésülni. Legyen természetes, egyszerű, egyben egyedülállóan személyreszabott.
Nagyon fontosnak tartom a vendég-fodrász kapcsolatát. Ez egy bensőséges viszony, amely a bizalomra épül. Élvezem, hogy vendégeim maximálisan megbíznak bennem, és ezáltal egy olyan viszony alakul ki köztünk, amelytől a szalonban lévő fodrászkodással töltött idő egy élménnyé válik.
A szolgáltatásom része, hogy olyan frizurát készítsek, amit vendégeim könnyen tudnak kezelni, és hogy olyan tanácsokat adjak, amivel meg tudja őrizni haja ápoltságát, egészségét otthon is.
A szalonban TIGI termékeket használok és Wella Koleston Perfect hajfestékkel teszem gyönyörűvé és egyedivé a hajszínt. Azért ezeket a márkákat választottam, mert ezekkel bármit meg lehet valósítani, amit csak elképzelek. Rengeteg termékük van, melyeket variálva bármilyen textúrájú hajat ragyogóvá, selymessé és fényessé lehet varázsolni.

Referenciák:

( Loca chicas, A-dance )
Klip forgatásokon, fotózásokon való frizura készítésben számos tapasztalatom van. Sokszor dolgoztam hotelek rendezvényein, esküvőkön.
Mobil eszközökkel fel vagyok szerelkezve ( búra, hajmosó ), ezért semmilyen frizura nem jelent akadályt.

Számlaképes vagyok, cégem alanyi ÁFA- mentes.
Milyen munkákat vállalsz?
Alkalmi munkák, akár nagyobb projekten való részvétel is érdekel. Mivel magam osztom be az időmet, ha 1 héttel előre jelzik az időpontot, bármikor ráérek.

Sebők Dorina fotói

  • Adjon hozzá fotókat
  • Az összes megtekintése

Üzenőfal

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

  • Még nincsenek megjegyzések!
 
 
 

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek