Zoltan Szirmai
  • Férfi
Megosztás a Facebook-on

Zoltan Szirmai's csoportjai

 

Zoltan Szirmai lapja

Profil infók

Foglalkozás:
fotós
Hely
Budapest
Publikus e-mail cím:
szirmai.photos@gmail.com
Weboldal/Portfólió/Adatlap:
http://zoltanszirmai.com/
Magamról bővebben (szakmai tapasztalat, referenciák, stb.):
Gyorsan be is mutatkoznék egy pár szóban! 11 év fotós és retusőri tapasztalattal a hátam mögött, három év Dél Walesi kalandozás után ismét Magyarországon dolgozom. Korábban egy Budapesti székhelyű sminkes cégnél voltam commercial fotógráfus, illetve modell és esküvő fotózással foglalkoztam. Walesben egy Flipper cégnek dolgoztam, mint in house fotógráfus, kapcsolatban álltam modell ügynökségekkel, és kezdő modelleket segítettem a portfóliójuk felépítésében! Van némi tapasztalatom a videózás terén is. Egy reklám videó a 21st Century FOX által jóváhagyva. Továbbá egy promo és egy teaser egy Cardiff-i startup-nak.
De ennyit az ön fényezésről!

A fotózás az életem! Hatalmas szenvedéllyel dolgozom és nem tudom az életem másként elképzelni. Maximális erő bedobással ugrok bele bármilyen projektbe, ezt a fajta lelkesedésemet könnyedén átragasztom a csapat tagjaira is. A fotós suli előtt és közben kommunikációt és pszichológiát tanultam ezáltal könnyedén és pillanatok alatt teremtek egy laza, barátságos légkört amiben a modelljeim észre sem veszik, hogy dolgozunk. Legyél bármilyen kezdő is! Számomra csak is a tökéletesnél jobb fotó elfogadható ezért keményen meg is dolgozom, de ne izgulj ebből azon kívül, hogy nem a megszokott pózokat hozod mást nem veszel észre!

Mivel most költöztem Magyarországra, ezért első sorban kezdő csoportokkal szeretnék dolgozni, hogy ismét nevet szerezzek. Igen arra utalok, hogy TFP- munkákat keresek és vállalok. Akár nagyobb fotózásokat is!

Többnyire instagramot használtam kint ezért azt adnám meg extra referenciának. Egy kis extra nyelvtudással könnyedén le informálhatsz a modelleken keresztül!

https://www.instagram.com/zoltanszirmai/
Milyen munkákat vállalsz?
Portré
Divat fotó
Smink
Commercial
E-commercial
Fehérnemű
Magazin
Akt
Sport
Fitness
Tánc
Videózás

Zoltan Szirmai fotói

  • Adjon hozzá fotókat
  • Az összes megtekintése

Üzenőfal

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

  • Még nincsenek megjegyzések!
 
 
 

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek