male model management
  • Férfi
  • Budapest
  • Magyarország
Megosztás a Facebook-on

Male model management barátai

  • Marcell Balint
  • Tapodi Kristóf
  • Bognár Péter Bence
  • Jurassza Zsófia
  • Gál Enikő

male model management's csoportjai

male model management beszélgetései

Helyszín kerestetik

Sziasztok!Helyszín-keresésben kérném a segítségeteket.Budapest környezetében keresnénk olyan fotózásra alkalmas helyszínt, ahol- horgász-tó/horgász-tavak (akár nádassal) találhatóak, gyönyörű fák…Folytatás

Jún 4, 2012 elindította

 

male model management lapja

Profil infók

Foglalkozás:
ügynökség
Publikus e-mail cím:
iemmm@iemmm.com
Weboldal/Portfólió/Adatlap:
http://iemmm.com
Magamról bővebben (szakmai tapasztalat, referenciák, stb.):
Az IEMMM (International Elite Male Model Management) 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon és külföldön egyaránt a vezető ügynökségek közé kerüljön. Vezetőségünk és supervisoraink magasan képzett szakemberek, akik több éves gyakorlattal rendelkeznek. Az Ügynökség számos külföldi kapcsolatának köszönhetően a határainkon túli munkákat tekintve is komoly szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkezik.

Az IEMMM ideális kezdő, fiatal és érettebb modellek számára egyaránt. Az Ügynökség külön divíziója foglalkozik új arcok, tehetségek felkutatásával és a modellpályán való elindításával. Ezért is keressük a legjobb adottságokkal és szükséges munkaalázattal rendelkező, fiatal -kifejezetten sármos , maszkulin, sportos - tehetségeket, akik a jövőben a legkeresettebb férfi modellek soraiban léphetnek.

A tesztfotózások során fotósaink és kreatív csapatunk mindenkiből kihozzák a maximumot. Ha valakiben a nemzetközi topmodell lehetőségét látjuk, képezzük, és tervezetten felépítjük karrierjét! Lehetőséget nyújtunk, hogy modelljeink a legnevesebb nemzetközi férfi magazinokban szerepelhessenek, mint pl. a negyedévente megjelenő Idol Men (http://www.idol-men.com) és Elite Male (www.e-male.eu) online magazinok.

Az internetnek hála a világ bármely pontjáról elérhetőek, nem kis reklámot nyújtva az ügynökségnek, illetve a modelleknek. A magazinokat főleg az amerikai piacon olvassák visszajelzések alapján, így a kiadványban szereplő modellek jó eséllyel építhetnek nemzetközi karriert is.

Bátran állíthatjuk, hogy az IEMMM abban is különleges, hogy nálunk találhatóak a legfrissebb és legférfiasabb arcok a magyar piacon.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontos a modellek első számú munkaeszközének, a Portfóliónak a minősége. Ügynökségünk a legtapasztaltabb hazai fotósokkal együttműködve lehetőséget nyújt saját portfólió elkészítéséhez. Az eredmény nemzetközileg elfogadott, sokrétű és minőségi portfólió, amelyet a világ minden pontján elismerően tekintenek majd át a Megrendelőink!

Az IEMMM a teljes folyamatot felügyeli: a castingtól a helyszínszervezésen át a kreatív stáb biztosításáig, a produkciógyártás (a reklám és a termék promóció) minden aspektusára odafigyelünk, hisz az Ügynökségünk azt nyújtja Megrendelőinek és modelljeinek, amit egy modellügynökségtől elvárnak. Nálunk a Megrendelő Magyarország legjobb fotósainak, sminkeseinek, stylistjainak, fodrászainak és természetesen modelljeinek portfóliói között válogathat.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és úgy érzed, hogy megfelelsz a fenti kritériumoknak, vedd fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségen: iemmm@iemmm.com

Facebook:
IEMMM: https://www.facebook.com/pages/International-Elite-Male-Model-Manag...
Milyen munkákat vállalsz?
Fotózás

male model management fotói

  • Adjon hozzá fotókat
  • Az összes megtekintése

Üzenőfal (2 megjegyzés)

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

Idő: 3:39pm; dátum: Szeptember 11, 2014; Jovan Mariann írta...

Szia!Szeretnék jekentkezni modellnek!Referenciáimat megtekínthető itt:

www.jovanmariann.hu

emil  elérhetőségem:jovanmariann@gmail.hu

Üdví:Jovan Mariann

Idő: 2:10pm; dátum: Április 20, 2013; Anna Vikman írta...

A Modart Művészeti és Divatiskola végzős hallgatói keresnek nagyszabású diploma divatbemutatójukhoz női és férfi modelleket tfcd alapon. A Modart diploma divatbemutatóit mindig nagy sajtóérdeklődés kíséri, ezért ez az alkalom remek kiugrási lehetőség a még kezdő modellek számára. A divatbemutató június 6-án lesz.
A casting időpontja április 25 csütörtök 10 óra.
Ha nem tudod megoldani a délelőtti megjelenést akkor délután 15 órára gyere!
A casting helyszíne a Modart Művészeti és Divatiskola (1132 Budapest, Váci út 60.)
Kérlek hozzatok magatokkal magassarkú cipőt a castingra!
Kérjük, hogy aki részt vesz a castingon, jelölje vissza az eseményt!

Köszönjük és várunk titeket sok szeretettel :)
A Modart végzős osztálya

https://www.facebook.com/events/134459593408712/

 
 
 

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek