A mai magyar valóság: egy hétköznapi szülő reakciója az elkészült portfólió után

NoNAME anyukája írta:

"KEDVES Á BARÁTOM! SAJNOS ELKÜLDÖTT NEKEM AZ ÁDÁM A KÖZÖS ALKOTÁSOTOKBÓL NÉGY KÉPET AMI RENDKÍVÜLI MÓDON MEGDÖBBENTETT.NEM VONOM KÉTSÉGBE A NAGYSZERŰ TEHETSÉGEDET DE EZEK A KÉPEK AZÉRT KÉSZÜLTEK SZERINTEM HOGY A SZ. PORTFÓLIÓJÁBA KERÜLJENEK ÉS NEM A SZEMÉTBE PEDIG ÉN A SZEMÉTBE DOBNÁM LEGSZÍVESEBBEN. OKAIM: AQ RUHÁK SZAROK ÉS IGÉNYTELENEK VOLTAK ÉS A BRUTÁLIS KURVÁS SMINK VÁLTOZAT SEM NYERTE EL A TETSZÉSEMET. AZONKÍVÜL MEGKÉRDEZNÉM HOGY A SZEXUÁLIS ÉLETEDET MIÉRT VISZED BE A FOTÓSTÚDIÓBA VAGYIS A CSAJOD MIÉRT VOLT JELEN A MUNKÁNÁL AKKOR ÉN IS LEGYEK OTT LEGKÖZELEBB??? ÉS VIGYEM AZ AKTUÁLIS SZERETŐMET IS????? NEKEM TE SZEMÉLY SZERINT NAGYON SZIMPATIKUS VAGY DE AZOK A KÉPEK NEM MÉLTÓAK A S. PORTFÓLIÓJÁHOZ. ÉN MÁR DOLGOZTATTAM AZ ÁDÁMMAL AKI TÖKÉLETES MUNKÁT VÉGZETT AKKOR ÉS KI IS FIZETTEM DE EZ ALKALOMMAL NEM FIZETEM KI AZ ÁDÁMOT ÉS SZERETNÉM HA TE IS VISSZAADNÁD A x FORINTOMAT MERT ÉN NEM EZT RENDELTEM MEG. SAJNÁLOM HOGY NEM TUDOK HAZUDNI ÉS MÉG CSAK KOZMETIKÁZNI SEM ÓHAJTOM A MONDANIVALÓMAT. HA TÉNYLEG IGAZI STILIST VAGY AKKOR NEM ENGEDED EL A KLIENSEDET ELÉGEDETLEN ÁLLAPOTBAN .NANHUSKA RUHÁI SZARABBAK MINT EGY LEGOLCSÓBB TURKÁLÓ RONGYAI .EGYÉBKÉNT HA AKARSZ MÉG NEKEM DOLDOZNI AKKOR SZIGORÚAN RAGASZTKODOM AHHOZ HOGY A KÖVETKEZŐ FOTÓZÁSON OTT LEGYEK ÉS A CSAJOD OTTHON MARADJON .DE AZ ÁDÁM TÜNDÉR GRAFIKUS BARÁTNŐJE SEM LESZ OTT HA ENGEM KÉRDEZTEK MERTZ RENDKÍVÜLI MÓDON KÉPVISELI AZT AMI AZ ÉN TETSZÉSEMMEL TELJESEN ELLENTÉTES. KÉRLEK GONDOLD ÁT HOGY MENNYIRE VESZED MAGADAT KOMOLYAN ÉS HA NAGYON AKKOR ENGEM IS PRÓBÁLJ MEG E SZERINT KOMOLYAN VENNI. HISZEN ITT ÉN VAGYOK A MEGRENDELŐ ÉS ÉN NEKEM KELL FIZETNI ÉS HA AKARTOK PÉNZT KERESNI AQKKOR AZT KELL SZEMELŐTT TARTANOTOK HOGY ÉN MIT RENDELETEM ÉS NEM AZT HOGY NEKTEK MI TETSZIK. EGYÉBKÉNT NEM HISZEM HOGY EZ LENNE ÉLETED LEGJOBB ÉS LEGSIKERESEBB ALKOTÓMUNKÁJA MERT HA MÉGIS AKKOR SÜRGŐSEN STILISTET KELL VÁLTANIA AZ ÁDÁMNAK HA EGYÁLTALÁN SZÜKSÉG VAN STILISTRE A FOTÓZÁSNÁL. SZÓVAL BOCSÁSS MEG NEKEM AMIÉRT AZT KELL MONDANOM HOGY SZERINTEM EZEK A KÉPEK SZAROK ÚGY AHOGY VAN ÉS ÖRÜLÖK HOGY JÓL SZÓRAKOZOTT A S.VELETEK EGY EGÉSZ DÉLUTÁNON KERESZTÜL ENNEK OKÁN KURVÁRA NEM TUDOK AZONOSULNI AZ ÖRÖMÖTÖKKEL HA EGYÁLTALÁN EBBEN A MUNKÁBAN ÖRÖME TELT VALAKINEK. SZÓVAL SZERINTEM LENNE MIRŐL BESZÉLGETNÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!! HÍVJATOK FEL !!!!!
De miért kiabál? (Á)

Megtekintések: 64

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

Hozzászólás Eszter által Július 27, 2009, 12:30pm-kor
Hát ez kész!:)))))))))
Érdekes szülők vannak ez tény,ilyenkor látom mekkora mázlim van h az enyém nem ilyen :)))))))))!
puszi/ÉS SOK SIKERT/:)
Hozzászólás Scheili Béla által Július 26, 2009, 10:42pm-kor
A fő kérdés számomra nem az, hogy jók e a képek, vagy jó e a smink, vagy, hogy a lány édesanyja mit írt... (Ezt döntse el mindenki saját maga...) Hanem az, hogy ilyen -mondhatjuk- konfliktushelyzetben ki mit tenne???
1. Jól megsértődne és pénz nélkül maradna: zsebből fizethetné ki a stábját vagy mondhatná nekik, hogy bocs, de a megrendelő nem fizette ki...
2. Vagy belemenne olyan kompromisszumba, hogy a megrendelő kedve, ízlése szerint dolgozna...

Az is kérdés, hogy ha ennyire ért mindenhez a "mama manager", akkor miért nem volt ott a fotózáson?
Hozzászólás Baumgartner Viktor által Július 26, 2009, 9:53pm-kor
Valóban szar az egész (fotók).
Hozzászólás PhotoCross által Július 26, 2009, 6:40pm-kor
Sajnos az emberek nagy többsége mindenre képes azért, hogy akármiért is ne kelljen fizetni - alapszabály: portfolióért, tesztanyagért pénzt mindig előre, főleg ha anya-apa-barát-üzembentartó is ott van :)
Hozzászólás Juhász Péter (Juhy) által Július 26, 2009, 2:11pm-kor
Mondhatni zseniális... :D De sajnos tényleg van ilyen... nem is kevés...
Hozzászólás Posza Róbert által Július 26, 2009, 1:57pm-kor
beszarás!!! :D
Hozzászólás PhotoCross által Július 26, 2009, 1:16pm-kor
Szar Nanushka ruhák? Ja meg a kurvás smink :) ROTFL :D
Hozzászólás URBANFOTO által Július 26, 2009, 1:01pm-kor
:)
Hozzászólás Nádasdi Sándor által Július 26, 2009, 12:56pm-kor
kurvás smink... :D:D

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek