A 10. Budapest Fashion Week kiemelt támogatója a Beauty Boutique!

Látogass el a rendezvényre, és keresd a Beauty Boutique szépségszigetet! A helyszínen regisztráltak között 2 db 15.000 Ft értékű sminktanfolyamra jogosító ajándékutalványt sorsolunk ki.


Az esemény 2004 óta az extremitás és underground mellett tette le a voksát, ugyanakkor a szakmában ismerten és elismerten a fiatal feltörekvő tervező generációnak ad ma is folyamatosan bemutatkozási lehetőséget.


A nyitóest háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz, és három napon át 15 divattervező kollekcióját láthatja a nagyérdemű. A Fashion Week a már-már hozzá tartozó Magma Tűzszínház legújabb látványos show elemeivel egészül ki, valamint meglepetésként a magyar iparművészek mellett egy tengeren-túli tervező díjnyertes darabjai szintén felvonulnak a kifutón.


Időpont: November 24-25-26, 19:00-tól

Helyszín: Szikra Cool Tour House, (Budapest, Teréz krt. 66)


NYEREMÉNYJÁTÉK!

Regisztrálj a www.veddmagadra.hu weboldalon december 10.-ig! A hölgyek MAGENTA az urak FABRIANO ruhákat nyerhetnek! A regisztrációnál a neved mellé írd be hogy BB!


BB KLUBKÁRTYA KEDVEZMÉNY!

A Fáy utcai Oxygen Wellnessben hypoxi bérlet vásárlása esetén 2 db 30 perces fekvő infraszaunát kapsz ajándékba BB Klubkártyád felmutatásával.Megtekintések: 46

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek