Bulizz álláskeresés közben! - Elysium Night – Hostess és Modell Party

Ha még nem dolgoztál velünk és nem jöttél el egy regisztrációnkra (regisztrációs lap kitöltése, saját fotósunk által készített egy-egy egész alakos és profil kép) sem, akkor most itt a helyed:

Mit szólnál ahhoz, ha az állásinterjúd egy fergeteges partin zajlana? Bármennyire hihetetlen, 2014. szeptember 26-én éjjel erre minden lehetőséged megadatik az Elysium Hostess ügynökség jóvoltából!

Az Elysium Hostess ügynökség Magyarország legszínvonalasabb szakmai szolgáltatását nyújtja. Itt valóban csak a legprofibbak kapnak helyet, hiszen a legtöbbször exkluzív partikon, promóciókon kell megjelenniük. Elysium hostessek segítenek a Hungaroringen, a Miss International Hungary szépségverseny rendezvényein, vagy éppen a Femina White Caviar Night partiján, ahol a divatvilág színe java képviselteti magát.

Ha részese szeretnél lenni ennek a nagyszerű csapatnak, most különleges lehetőséget kapsz a regisztrációra. Gyere el a Femina rendezvényt követő Modell és Hostess partira a Buddha - Bar-ba, szeptember 26-én 23:30 után. A bejáratnál lehetőséged van arra, hogy regisztráltasd magad az Elysium Hostess ügynökség adatbázisába, sőt az ehhez szükséges fotót is elkészítik rólad a helyszínen. Ezek után nincs más dolgod, mint jól érezned magadat a partin, ahol az Elysium hostessek és az ország legkeresettebb modelljei buliznak a divatvilág kiválóságaival. Ez egy olyan lehetőség, amit kár lenne kihagynod!

Akkor is szívesen látunk, ha csak szeretnél együtt szórakozni az ország legszebb hölgyeivel. A csinos hostessek és modellek mellett a Miss International Hungary két szépségkirálynője, Kármán Dalma és Nyitrai Dalma is részt vesz az különleges partin.

Tehát regisztrálj az info@elysiumhostess.hu e-mail címen és bulizz, kerülj a legjobbak közé egyetlen éjszaka alatt!

 

Elysium Night – Hostess és Modell Party

Megtekintések: 228

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek