Sziasztok! 

Pár hónapja fedezett fel az RTL Klub, mint bőrhibás fotómodell. Szeretném, ha ez a mozgalom tovább élne. Célunk, hogy mindenkihez eljusson az, hogy minden hibák ellenére is szépek vagyunk. Mostanában egyre többen hangsúlyozzák a természetességet és nagyon sok terméket reklámpznak bőrhibás modellekkel. 

12 éves koromban diagnosztizálták a mellkasomon lévő keloid nevű bőrbetegséget. Ez egy hegesedési problémával járó betegség, melyet csak kezelni lehet, de eltűntetni sajnos nem. Rettentő sok vele járó nehézséget átéltem ez alatt a pár év alatt. A folyamatos viszketést, égést és fájdalmat kibírtam, de azt, amit az emberektől kaptam már annál nehezebben. A számtalan beszólogatás, viccelődés, szánakozó nézés … Volt, aki azzal viccelődött, hogy kiszívta a barátom, volt, aki félve megkérdezte, hogy nem fertőző – e. Míg más nőnek a mellét nézték meg először nekem a mellkasomon lévő nagy heget… Nem mondom, hogy nem volt pillanat, mikor mindent megadtam volna azért, hogy ne legyen ott... Csúnyának éreztem magam, nem akartam emberek közé menni, csak elbújni, hogy senki se láthasson. Aztán rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább. Össze kell szednem magam. Nem törődtem a heggel, elhittem, hogy szép vagyok, nyitott voltam és boldog. Rájöttem, hogy az emberek legnagyobb betegsége a tökéletességre való törekvés. Nem az én hegem vagy bárki másé, hanem a lélek az, ami igazán plasztikára szorul. Megnyílt előttem a világ, megtettem és elértem mindent, amit akartam. És ez több volt, mint amit reméltem, hogy lehetséges. Fotózásokra hívtak és egy idő után a legtöbb képemen nem hagytam, hogy leretusálják a heget. Meg akartam mutatni, hogy nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, hogy valaki szép legyen. És szeretném, ha ezt a többiek is így gondolnák. Ha elhiszed, hogy szép vagy, mások is elhiszik. Ha azt akarod, hogy szeressenek, akkor először magadat kell elfogadnod és szeretned.  Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de valóban így van.  Remélem sikerült megérintenem pár embert és elérnem, hogy elfogadják magukat és másokat úgy, ahogy vannak. Mert bárki bármit mond, mindenki gyönyörű minden hibája ellenére… 

Itt a riport rólam: 

http://rtl.hu/rtlklub/hirek/fotomodell-borhibakkal

Itt pedig egy reklám a bőrhibás modellekkel:

http://www.nlcafe.hu/eletmod/20140410/borhiba-alapozo/

Ne feledjétek!! Mindenki nagyon szép minden hibája ellenére!!! 

Megtekintések: 797

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

Hozzászólás Tóth S. Tibor által Június 8, 2015, 7:44pm-kor
Merni kell vállalni magad a hibákkal együtt! Néha jópofizok, hogy az a hibám, teljesen tökéletes vagyok! Természetesen ez nem igaz, hisz' a fotók és a bemutatkozásom az igaz! Vállalom, hogy keresszékben élek és a jobb lábam amputálták, szeretném bizonyítani, hogy így is lehet teljes életet élni! Már szerepeltem fotózáson a Spáth fivérek rendezésében lévő filmben foglalkoztattak és voltam műsorvezető élőadásban, valamint televizióban dolgoztam riporterként! Utálom ezt a szót, de Add magad!

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek