HIRDETÉS

A Look Agency azért alakult, hogy összefogja a szabadúszóként dolgozó stylistokat, fodrászokat, sminkeseket és fotósokat.

A ügynökség amellett, hogy a website-ján található katalógusban összegyűjti a Magyarországon tevékenykedő szakembereket, jogi képviseletet biztosít és művészeti menedzsmentet is folytat. Bárki bekerülhet attól függetlenül, hogy mióta tevékenykedik szakmájában, az egyetlen kritérium a minőség. A jelentkezés során egy 3 fotóból álló refenciaanyagot kell beadni, amit az 5 tagú szakmai zsűri bírál el. Az ügynökség különös figyelmet fordít nívójának megtartására, ezért szükséges az art control.

Amíg a fiatal tehetségek lehetőséget kapnak arra, hogy dolgozzanak, addig a foglalkoztatott profiknak nem kell a szervezéssel bajlódniuk, megengedhetik maguknak, hogy csak a munkájukra koncentráljanak. A szakma hatalmas lelkesedéssel fogadta a kezdeményezést, hiszen képviselői tisztában vannak azzal, hogy külföldön ez egy jól bejáratott rendszer, ami eddig hiányzott itthon. A megrendelők számára is egy jóval egyszerűbb és gyorsabb megoldást nyújt, hiszen egy helyről választhatják ki a szakembereket a referenciaanyagok alapján. Ráadásul az ügynökség igény szerint összeszokott csapatokat is közvetít, jelentősen megkönnyítve a munkát, sőt amennyiben gyártásvezetésre van szükség, azt is elvállja.

A Look Agency az itthon eddig még nem működő Red Carpet szolgáltatást is bevezeti. Ezt azok számára ajánlják, akik egy esemény előtt egyszerűen és gyorsan szeretnének különleges sminket, frizurát és outfitet. Igény esetén a divaszakemberek a helyszínre is elkísérik a megrendelőt, bizonyítva, hogy nem csak a hollywoodi sztároknak jár a különleges bánásmód.

www.lookagency.hu

Kontakt a honlap indulásáig: hello@lookagency.hu

Megtekintések: 25

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek