Azt hiszem megtaláltam az egyik legrosszabb és legtúlgondoltabb Vogue Italia fotósorozatot. Némely kockája már kifejezetten undorító,valószínűleg azt hitték, milyen merész dolog a háborút a divattal keverni. Nevetségesnek érzem az egész próbálkozást, sőt, mintha viccet csinálna a katonák életéből. Sáros, béna modellek idétlen vonaglása az összes képen, ez az amit látok. Nálam a fenéktetoválós mű teszi be a kaput, mindenki figyelmébe ajánlanám az ott szereplő férfi vadul sunyi elszánt tekintetét. Irreális az egész, mosolygok magamban mikor arra gondolok, ahogyan a fotós, Steven Meisel instruálja az ideiglenes hazafiakat. Azt pedig kicsit sem értem, miért oly fontos félmeztelen katonanőket szerepeltetni szinte az összes képen. Egy férfimagazinnál megérteném, de azt hiszem, egy nő nem erre kiváncsi, ha egy Vogueot vesz a kezébe. Bár lehet hogy ez a toborzás új formája, hogy lám, milyen jó dolga van a katonáknak, nem csak menő military ruhát, de pucér nőciket is kapnak a fegyver mellé.


forrás: OurFashion.

Megtekintések: 10

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

Hozzászólás PhotoCross által Április 28, 2009, 6:43am-kor
Semmi baj nincs ezzel a sorozattal, a styling átgondolt, bár a pózok tényleg nem klasszikusak, kissé "lifestyle" jellegű lett az anyag... Van benne minden, amivel el lehet adni az anyagot, szép lányok, szép fiúk, kivillanó mellek, jó ruhák -> nagy a sorozat reklámértéke, a megvalósítás pedig profi.

(mondjuk továbbgondoltam a dolgokat, és el tudom képzelni, hogy nézne ki a sorozat, ha nem Steven Meisel, hanem Terry Richardson fotózta volna) :D :D
Hozzászólás Czinder Tímea és Cyborg derítő által Április 27, 2009, 6:35pm-kor
Egyetértek Szántai Gáborral .Nekem sem tetszik annyira , bár én szeretem az elvont dolgokat .
De a meghökkentő dolgok néha bejönnek pl. az Agent Provocateur reklámkampányai is erre alapoznak.
Cyborg

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek