HIRDETÉS

Csoportok

2012. október 13-14-én kerül megrendezésre a legnagyobb magyarországi fotós szakmai esemény. A kétnapos PHOTOEXPO (http://www.photoexpo.hu/), Budapesten a Lurdy-ház bevásárlóközpontban soha nem látott színvonalú fotós programokat kínál. Természetesen a legnagyobb fotós eseményről mi sem maradunk távol, így szeretettel várunk Téged standunkon a PHOTOEXPO kiállítói termében.


A legnagyobb hazai fotós szakmai kiállítás mellett fotós workshopok és előadások egész során vehetsz részt. Az előadások tematikája úgy került kialakításra, hogy a fotózással még csak éppen ismerkedő kezdők és a már gyakorlottabb haladó fotósok egyaránt hatékonyan és hasznosan fejleszthessék ismereteiket, így biztosan Te is megtalálod a számodra leghasznosabb képzéseket.


Egy fotós esemény természetesen nem sokat ér sok-sok fotózás nélkül, így a PHOTOEXPO hétvégén, a helyszínen kialakított 6 fotóműteremben, egyedi tervek alapján készített díszletekben mintegy 15 gyönyörű modellt fotózhatsz, akiket a szervezők több mint 200 hölgy közül választottak ki.


A széles körű programkínálattal rendelkező PHOTOEXPO hétvégére (2012. október 13-14.) kétféle belépő közül választhatsz. Az ALAP belépő mindössze 2300 Ft, míg a SZAKMAI jegy 4800 Ft-os áron vásárolható meg. Különlegesség, hogy a belépők az esemény mindkét napjára érvényesek, így egy két napos komplex fotós szakmai képzésnek lehetsz a részese rendkívül kedvező áron. Az pedig már csak plusz előny, hogy még rengeteg szép képet is készíthetsz csodálatos modellekről.


A PHOTOEXPO programjának részletei, valamint az online jegyvásárlási lehetőség megtalálható az esemény hivatalos weboldalán: http://www.photoexpo.hu/

Megtekintések: 211

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek