Let's fun!

 

Azt hiszem, hogy fesztiválokra mindenki szeret járni, olyan szabadságot, hangulatot teremt egy-egy városban amiből mindenki ki szeretné venni a részét. Európában mi, magyarok büszkélkedhetünk az egyik legnagyobb fesztivállal, ez pedig a Sziget. A világ minden tájáról érkeznek a laza hipszterek és más underground arcok, hogy az év legnagyobb szabadtéri rendezvényén vehessenek részt.
Minden országnak, városnak megvannak a sajátos öltözködési szokásai, de van egy közös pont, amikor mindenki egy trendet követ, ezek pedig a fesztivál outfitek.
Több okból alkothatnak egységes képet a fesztiválozók szettjei, egyrészt a praktikusság: az ilyen rendezvényeken, ha elered az eső hatalmas lesz a sár, de ezt egy jól választott gumicsizmával könnyen átvészelhetitek.
A másik pedig a nagy meleg, ami ellen egy vagány kalappal vagy napszemüveggel védekezhettek.Nem elhanyagolhato a ruhák kényelme, viseljetek laza printelt pólókat, amiket feldobhattok egy nagyobb méretű sállal, így az esti koncerteken sem fogtok fázni.Ide pedig pár képet gyűjtöttem nektek, teljes outfitekről, remélem inspirál majd titeket!Kovács Péter

Megtekintések: 359

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek