A Sziget jegyiroda jóvoltából idén mi is részt vehettünk a fesztiválon. Minket nem érdekeltek se a koncertek, se a kissé fantáziátlan névre keresztelt Sziget Eye, sőt azt kell mondanom, hogy még az Axe sátor ketrecében vonagló lányok sem tudtak lázba hozni, minket kizárólag egy dolog érdekelt: az outfitek.

Ha nagyon szigorú akarok lenni a "Sziget lakókkal" akkor azt kell mondanom, hogy az összkép elég kiábrándító és unalmas. A lányok többsége a rövid short és atléta kombó mellett teszi le a voksát reggel, mikor másnaposan kimásznak a sátorból, ami valahol érthető, de szerencsére találtunk olyan fiatalokat, akik bebizonyítják, hogy fesztiválozni is lehet stílusosan! 

Ami érdekes, hogy nem nagyon találkoztunk magyarokkal, döntő többségben vannak a hollandok, így a mi összeállításunkban is főleg őket mutatjuk be. A holland lányok szerintem különösen stílusosak és szépek, elég csak rákeresni a neten egy amszterdami street fashion blogra, és ti is meggyőződhettek róla.

Mivel a sokak által nagy ellenszenvet kiváltó "hipszter" stílus eléggé mainstream lett, így a Szigeten is találtunk erre példákat, de megfigyelhető a hippi, és a szokásos gumicsizmás fesztivál vonal is.

A teljes galáriát itt megtaláljátok: sziget fashion by modellonline

Megtekintések: 864

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek