Szerkesztőségünk kedvenc fellépői a Sziget Fesztiválról

 


A ModellOnline kint lesz a Szigeten, hogy kedvet kapjatok velünk lazulni, kedvenc együtteseink koncertjeiből szemezgettünk nektek:

Placebo


Egyetlen szigetlakónak sem kell bemutatni Brian Molko-t és elpusztíthatatlan együttesét, a Placebo-t, hiszen az alternatív kultúra zenei szabásmintáit majdnem két évtizede meghatározó zenekar egyike azon kevés hazánkban többször is megfordult külföldi előadóknak, akiket egységesen tisztel és imád mindenki, aki az elmúlt húsz évben legalább egy tized másodpercet eltöltött a Szigeten. A világon egyedülálló módon a Placebo magyar rajongótábora és a zenekar közötti szerelem nem egyoldalú kapcsolat, hiszen többször is kiderült a szigetes Placebo koncerteken, hogy a több mint tíz milliós lemezeladási mutatókkal rendelkező londoni alakulat frontemberét is gyengéd érzelmek fűzik hozzánk, pontosabban a Sziget az egyik kedvenc fesztiválja.

Forrás: Sziget


The Ting Tings

 


Mondták már rá, hogy csöndes lány, hívták már Marynek, Jolisának, Jane-nek, volt aki a pokollal azonosította: rendre tévesen. Azt a csajt ugyanis, aki az utóbbi idők egyik legnagyobb indie-pop slágerét, a That's Not My Name-et énekli, valójában Katie White-nak hívják. Katie White mellett még érdemes Jules De Martinot is megjegyeznünk: ők ketten alkotják az egyik legígéretesebb brit indie zenekart, a lendületes gumi-gitárpoppal alternatív körökön túl is hódító The Ting Tingst, akik idén régóta várt új lemezükkel, a most megjelent Sounds of Nowhereville-lel lépnek fel a huszadik Szigeten.

Forrás:Sziget

The xx

 

Zenéjük szenvedélyes, a halk felszín alatt megbúvó mély érzelmeket rejt, és intelligens, minden apró rezgésre felfigyelő hallgatóságot feltételez. Dalaikat csodálatos-megfoghatatlan melankólia lengi körül, nevük pedig pontosan olyan egyszerű, mint azok a zenei megfejtések, amikben gondolkodnak. A  londoni The xx Anglia egyik legfelkapottabb zenekara: az elmúlt időszak legfigyelemreméltóbb brit alternatív zenei teljesítményét vitték véghez három évvel ezelőtt megjelent bemutatkozó albumukkal.  

Forrás:Sziget

Sum 41

 

Deryck Whibley Sum 41-ja a legfrissebb és legfiatalosabb punkzenékre fogékony magyar rajongók nagy kedvence. Avril Lavigne ex-férje Steve Jocz dobossal 1996-ban alapította meg a kanadai Ajaxban a népszerű együttest, amely a kétezres évek elején a Blink 182-val együtt az új punk generáció példaképévé vált, és őket ma már egyértelműen a világ legbefolyásosabb punkvezérei (Offspring, Rise Against, Green Day) között tartják számon.

Forrás:Sziget

Gyertek, bulizzatok velünk, vegyétek fel a legmenőbb fesztivál szetteteket, mert street fashion fotósunk ott is nyitott szemmel jár majd!

Megtekintések: 63

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek