A Trendattack modellügynökség idén első alkalommal rendezi meg nagyszabású országos castingsorozatát.

A Trendattack egy nemzetközileg elismert elit modellügynökség, akik 2001 óta látják el modellek professzionális képviseletét. Az ügynökség tapasztalt kollégái a modelleket elsősorban külföldi partnerügynökségekhez és direkt divat- és reklám munkákra közvetítik ki.  Modelljeink résztvevői a párizsi, milánói, madridi, bécsi fashion weekeknek, valamint szerepeltek már pekingi, jakartai, isztambuli, shanghai-i, tokiói divatheteken is.  Arcaink olyan neves külföldi és hazai magazinokról, kampányfotókról és plakátokról köszönnek vissza, mint a Harper’s Bazaar ; Teen Vouge ; Magazineworld Japan;  Dewi, Amica, Cosmopolitan;  Mom Park kampány, Glo-story, Devergo kampány, Coca-cola reklámfilm, Rouge campaign, C&A Singapore campaign, Jean-Lousis Scherrer Paris campaign…stb.

 
Most itt az egyedülálló lehetőség arra, hogy akiben megvan a kellő potenciál, belecsöppenhessen a kifutók és magazinok világába!
Olyan 14 és 24 év közötti fiúk és lányok jelentkezését várjuk akik természetes, egyedi kisugárzásúak. 
Rendelkezzenek magas, vékony, nyúlánk alkattal és legyen különleges, egyedi (például szeplős) arcuk. Nálunk nem a szoláriumozott, festett hajú és szemöldökű fiatalok érvényesülnek. 
Reméljük, hogy sokan lesznek most magabiztosak és megmutatják nekünk a természetes arcukat!
A segítségünkkel  PárizsMilánóLondonNew York és Ázsia számos világvárosa vár a leendő modellekre. Valamint más hazai ügynökségekkel ellentétben hangsúlyt fektetünk arra, hogy lányaink, fiaink Budapest és Bécs kifutóin és magazinjaiban is szerepeljenek. Most kipróbálhatják magukat profi fotózásokon és hamar ügynökségünk professzionális modelljei lehetnek. Mi teljeskörű képviseletet és maximális segítséget nyújtunk  abban, hogy az új arcok nemzetközi és hazai karrierje elinduljon és sikeres legyen. A nyerteseknek nemzetközi modellszerződést és nem utolsó sorban a kezdéshez elengedhetetlen portfóliót biztosítunk, melyet Haas Róbert és csapata, az  S1studio csapat, valamint Alfonso Campiglio neves milánói divatfotós közreműködésével készítünk el.
A döntő június 7.én a Symbolban kerül megrendezésre. Ezen az estén a 10 döntős egy divatbemutatóval debütál a szakmai zsűri előtt, melynek tagjai a hazai szakma és neves külföldi ügynökségek képviselői, milánói divatfotósok és nemzetközi scoutok lesznek.
szlogenünk:
Valósítsd meg az álmaidat és hagyd, hogy Magyarország vezető modellügynöksége a gondjaiba vegyen!
KÖVETELMÉNYEK:
követelmények lányoknál:
magas, nyúlánk alkat, természetes kisugárzás, nem szoláriumozott vagy tetovált bőr, 14-24év közötti életkor, 173-182cm-es magasság,maximum 62cmes derébőség, maximum 92es csípőbőség

követelmények fiúknál:
 sportos  de nem kigyúrt alkat: 18-25 év közötti életkor, 182-189cm közötti magasság, 48as-50es konfekcióméret
Megtekintések: 537

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek