vm Supermodel2010 - országos tehetségkutató verseny


2010 V. (május) 1-31.

vm Supermodel2010 – NEGYEDSZER!

országos tehetségkutató verseny


Magyarország egyik legismertebb high fashion modellügynöksége, a Valentine Management (VM) negyedik alkalommal rendezi meg egyedülálló, országos road-show-ját. 2007, 2008 és 2009 után elmondhatjuk: ha május, akkor vm Supermodel !


Szeretnél a világ divatfővárosainak a kifutóin dolgozni??? Szeretnél a világ vezető divatmagazinjainak a hasábjain tündökölni??? Szeretnél vezető divatmárkák arca lenni??


Itt az egyedülálló lehetőség!!!


Június közepén Magyarország vezető nemzetközi modellügynökségének, a VM Model-nek köszönhetően Budapestre érkeznek a világ 6 vezető ügynökségének képviselői, többek között a Kate Moss-t felfedező és a mai napig képviselő londoni Storm vezetője is … Mégpedig azzal a céllal, hogy itt Budapesten, a VM Supermodel 2010 modellfelfedező versenyen találják meg a jövő szupermodelljeit.


A szakemberek olyan 14-22 év közötti lányokat keresnek, akik magasak, vékony, nyúlánk, esetleg fiús alkatuk van, teljesen természetes arcúak, lehetnek akár szeplősek is. Itt semmiképpen nem a festett hajú, szoláriumozott, vékonyra szedett szemöldökű, szilikonos vagy tetovált lányok a nyerők. Tehát ha nem TE vagy a legmenőbb lány a suliban és esetleg nem is gondoltad volna eddig magadról hogy jó lennél modellnek, de ezen sorok alapján magadra ismertél, most ne habozz. Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad és megváltoztasd az életed!!!!


Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy akár azonnali hatállyal bekerülj 1-1 vezető new yorki, londoni, párizsi és milanói ügynökség modelljei közé!!!!


Bővebb info: www.vmmodel.hu és www.vmmodel.hu/vmsupermodel

Jelentkezz és légy TE a következő szupermodell!!!!!!!FAQ - Tudnivalók


  • Ki az a vm?

A rendezvény szervezője, hazánk talán legismertebb divatmodell ügynöksége, amely 2005-ös megalakulása óta jelentős nevet szerzett magának Párizstól – Milánóig, New Yorktól - Tokyóig. Jelenleg negyven, kizárólag a vm által menedzselt, magyar, roman és szlovák nemzetiségű modell áll szerződésben a cégünkkel, akik közül egyszerre mindig legalább huszonöten dolgoznak külföldön.


  • Mi a vm Supermodel lényege:

A vm saját, független tehetségkutató versenye, amely nem szubjektív és amelyen mindenki nyer. Az elgondolás egyedülálló: egy nemzetközi, elismert szakmai stábot hozzuk össze a jövő modelljeivel. A 6 legfontosabb divatfővárosból (London, Párizs, Milánó, New York, Tokyo, Hamburg) a meghívásunkra Budapestre érkeznek azok a divatszakemberek, akik az új tehetségek „modellé változtatásáért” felelnek. Számukra garanciát jelent, hogy magyar partnerük, a vm, egy hónapon át, három országban, 8 helyszínen keresi meg a „divatmodellé változásra” leginkább esélyes 10 tehetséget. Miután összeáll a döntő mezőnye, 3 napos táborban, a magyar divatélet legjobbjai fotózzák/készítik fel őket, ingyenesen. Mindenki nyerhet, hisz akár mind a 10 döntős külföldi modellszerződést kaphat. Röviden tehát megtaláljuk, felkészítjük és bemutatjuk a magyar tehetségeket a divatvilág meghatározó külföldi szakembereinek, ráadásul itt, Budapesten.


  • Mikor lesz és kinek szól a vm Supermodel?

A válogatások május 1-től május 31-ig tartanak, a felkészítő tábor és a gála június közepén lesz. Jelentkezni 14 és 24 év közötti lányoknak lehet, elsősorban nekik szól ez a road-show, de minden divat iránt érdeklődő számára izgalmas nyomon követni, miként változnak modellé azok a fiatal lányok, akik meglepően hamar a nagy nemzetközi kampányok és divatbemutatók arcai lesznek.


  • Mit veszíthet és mit nyerhet a jelentkező?

Az adminisztrációs díjat veszítheti el, amelyet a saját költésgeink és a verseny komolysága miatt kérünk.


Amit 2010-ben nyerhetnek a jelentkezők:

  • Minden jelentkezőnek, függetlenül az eredménytől tanácsokat adunk, mit tegyenek, ha modellkedni szeretnének, hogyan tovább.
  • Amennyiben egyike lesz a 10 döntősnek: ingyenes modelltábor, képzés, fotózás, részvétel a gálán, bemutatkozási lehetőség a magyar divatszakembereknek és a külföldi top modellügynököknek
  • A partnereink különdíjai: MARIE CLAIRE divatanyag fotózás a lapban
  • Mi a verseny folyamata?

Az első lépés a jelentkezés. Itt még semmi kötelezettséget nem vállal a jelentkező, minden következmény nélkül meggondolhatja magát. Ha nem jelentkezel, akkor soha nem tudod meg, vajon a belföldi és külföldi szakemberek látnak –e benned fantáziát.

Ha online jelentkezel, akkor keddi v csütörtöki napon be kell jönnöd az irodánkba, mert a jelentkezés csak szemlyesen véglegesíthető, vagy meg kell jelenned valamelyik castingon. Azért jó, ha online is jelentkezel, mert akkor már tudunk rólad és mindenképpen visszajelzünk.


Második lépésben visszajelzünk az ÖSSZES jelentkezőnek. Ennek a végső dátuma JÚNIUS 4 péntek.


Harmadik lépésben június 7-ig szerződést kötünk azokkal, akik bejutnak a táborba. A szerződés a táborban való részvétel feltétele, hiszen itt a szállás, képzés és fotózások teljes költségét mi áljuk, nem szeretnénk tehát olyan modellre sok pénzt költeni, aki nem szeretne komolyan modellkedni. Inkáb akkor más tehetségnek biztosítanánk helyet a fináléban.


Negyedik lépés a tábor, ahol 4 napban fotókat készítünk, kifutói mozgást tanítunk és megadjuk azokat az alapismereteket, amelyek a modellkedéshez szükségesek.


Június 12-án, szombat egy látványos gálán bemutatjuk a tíz új felfedezettet a nagyközönségnek és a külföldi partnereknek.


A gála után megkezdődik a jelentkezők modell karrierje, belföldi és külföldi magazinok, divatcégek ajánlanak majd nekik szerződéseket, munkákat.


  • Mi történik a castingokon?

A jelentkező kitölti a jelentkezési lapot és aláírja a versenyszabályzatot. A szervezők fotót készítenek róla és lemérik a pontos méreteit. Amennyiben már vannak fotóid (akár amatőr fotók is) mindenképpen hozzad ezeket magaddal.Jelentkezés


Jelentkezni lehet a road show állomásain, a vm irodában, illetve online, a www.vmmodel.hu / honlapon keresztül.
Helyszín és időpont összefoglaló:május 01.- 31.-ig

hétköznap 11.00 – 17.00

Budapest VM office

VM management 1056 Budapest Molnár utca 53.


http://www.vmmodel.hu/


május 09.

vasárnap 11.00 – 17.00

Budapest

Duna Plaza 1138 Budapest, Váci út 178.


www.dunaplaza.hu/


---


május 15.

szombat 11.00 – 17.00

Székesfehérvár

Alba Plaza 8200 Székesfehérvár, Palotai út 1.


www.albaplaza.net


---
május 16.

vasárnap 11.00 – 17.00

Miskolc

Miskolc Plaza 3525 Miskolc, Szentpáli út.2-6


www.miskolcplaza.net


---

május 22.

szombat 11.00 – 17.00

Debrecen

Forum Bevásárlóközpont 4029 Debrecen, Csapó utca 30.


http://www.forumdebrecen.hu/


---


május 23.

vasárnap 11.00 – 17.00

Győr

Győr Plaza 9024, Győr Vasvári P. út 1/a.


www.gyorplaza.net


---


május 29.

szombat 11.00 – 17.00

Szeged

Szeged Plaza 6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 119.


www.szegedplaza.net


---


május 30.

vasárnap 11.00 – 17.00

Pécs

Uránia Mozi, 7624 Pécs Hungária utca 19.

Megtekintések: 180

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek