P.Kant
  • Budapest
  • Magyarország
Megosztás a Facebook-on
  • Cikkek
  • Beszélgetések
  • Csoportok
  • Fotók (8)
  • Fotóalbumok
  • Videók
 

P.Kant lapja

Profil infók

Foglalkozás:
ruhatervező
Publikus e-mail cím:
p.kant.style@gmail.com
Weboldal/Portfólió/Adatlap:
http://hu-hu.facebook.com/PKantStyle?filter=3
Magamról bővebben (szakmai tapasztalat, referenciák, stb.):
P.Kant Style márkanév alatt egy évvel ezelőtt kezdtünk ruhákat készíteni. Mivel a szabás-varrást autodidakta módon tanultuk, a jó minőségű kivitelezésre és anyagválasztásra különösen nagy hangsúlyt fektetünk.

Kettőnk munkakapcsolata egészen máshonnan indult: több éve festek, rajzolok, Kamilla pedig installációkat épít és verseket ír. 2009-ben közös kiállításon vettünk részt és az együtt gondolkozás valahol itt kezdődött. Először rajzaimat felhasználva ékszereket készítettünk - Kamilla jelenleg ötvösnek tanul, én pedig Tel-Aviv-ban végeztem szintén fémműves szakon-, később ruhákra nyomattuk a rajzokat, idővel a rajz háttérbe került és elkezdtük megtervezni első kollekciónkat, akkor még harmadmagunkkal, Árva Nórával, aki jelmez és díszlettervezőkén ma már elsősorban színházaknak dolgozik. Valahogy így kezdődött.

A P.Kant Style márkanevet az egyik kedvenc filmemből választottuk, Fassbinder Petra Von Kant keserű könnyei divattervező főhősnőjének nevét vettük fel.

Kollekciónk tervezésében elsődleges szerepet kap a nőiesség és a komfort összehangolása. Letisztult szabásvonalak és sztreccs-pamut anyag használata jellemzi a 2012-es nyári kollekciónkat. Olyan ruhákat készítünk, melyek elegánsak és kényelmesek is egyszerre. Tervezéseinkbe igyekszünk belevinni valamilyen játékosságot. Sok ruhánk többféleképpen variálható, kiegészítőkkel átalakítható. Vásárlóinkkal személyes kapcsolatot tartunk, figyelünk véleményükre és igényeikre is, amik később beleépülnek a kollekciónk kialakításába.

A tervezésben három igazán jó dolog van: az egyik a kreatív munka, ahol minden ötletet kipróbálhatunk, megvalósíthatunk, a másik a kivitelezés, amikor a semmiből születik valami - ez minden alkalmazott művészeti ág nagy csodája- , és a harmadik, amikor a megszületett termék olyan gazdára lel, akinek a kedvenc darabjai közé kerül.
Ha ez mind sikerül, akkor igazán sikeres a folyamat.

P.Kant Style
Tervezők: Fátyol Kamilla és Gábor Vica

P. Kant Style
p.kant.style@gmail.com
www.facebook.com/PKantStyle
T.:+36/20 5188 071
Milyen munkákat vállalsz?
Fotózásainkra TFCD alalpon keresünk sminkest, fodrászt, és modelleket.

P.Kant fotói

  • Adjon hozzá fotókat
  • Az összes megtekintése

Üzenőfal (1 megjegyzés)

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

Idő: 11:06pm; dátum: Szeptember 28, 2012; Pásztor Edina írta...

Szia, láttam az oldaladon, hogy kerestek modellt. Én szívesen jelentkeznék, ha kell majd a ruhák bemutatásához.

Az email címem: pasztor.edina@kodo.hu

 
 
 

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek