Információ

A Magyar modellügynökségekről

Várunk minden lány- és fiú modellt a csoportba akiknek van jó vagy rossz tapasztalatuk, na meg véleményük a magyar modellügynökségekkel kapcsolatban.

Felhasználók: 123
Utolsó aktivitás: Dec 9, 2018

modellOnline fórum

Ennek a személynek nincsenek még beszélgetései.

Üzenőfal

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a A Magyar modellügynökségekről –nak.

Hozzászólás Póczik Emília Zita által December 9, 2018, 8:42pm-kor

Vállalok tfcd és díjazott fotózásokat fashion,beauty,boudoir,glamour, muveszi akt témában.

Budapest

email: poczik.zita@gmail.com

Hozzászólás Mohacsi Gabor Fotóművész által Október 7, 2013, 6:40pm-kor

Moss Photography Studio Akcios ajanlatai: 

Pár,családi 2 szettes fotozás 9800 ft

Modell portfolio 3 szettes 19800 ft

Modell portfolio 5-6 szettes 45000 ft 

Minden vendégünk 1 éves szerzödést kap a Maxline-Moss Modell és Divatügynökség jovoltábol .

06308338801 

Várjuk kedves vendégeinket!

Hozzászólás Mohacsi Gabor Fotóművész által Július 21, 2013, 10:37am-kor

Lanyok-fiuk figyelem! 2 napos Balatoni fotozási lehetoség Zamárdiban 300 méterre van az állomástol a szállás. Reggeli- ebéd-vacsora 1 ejszaka . Program : Reggeli erzekzés , kipakolas , reggelizés , ruha proba , ebéd után : fotozás 50 kulömbözö helyszinen . vacsora utan: naplementében fotozás a parton, szabad foglalkozás majd koran reggel napfelkelte fotozás . Minden résztvevö minimum 5-800 képpel es 10 retusált képpel lesz gazdagabb es es egy csodálatos élménnyel .
Fotos: Mohacsi Gabor Fotóművész (PhotoMagus) Isabella Di Capri
Sminkesek: Czagany Ildiko , Niki Borzák , Isabella Di Capri
Minden résztvevö automatikusan 1 eves tagságot nyer a Maxline-Moss Modell-divatügynökség -hez és lehetösége nyilik bekerulni a Modell Book-ba .MInd ez 25 ezer ft-ért!!!
Idopontok: Agusztus !
Érdeklödni : 06308338801

Hozzászólás Nagy Renáta által Április 12, 2013, 9:23am-kor

A Modart Művészeti és Divatiskola végzős hallgatói keresnek nagyszabású diploma divatbemutatójukhoz női és férfi modelleket tfcd alapon. A Modart diploma divatbemutatóit mindig nagy sajtóérdeklődés kíséri, ezért ez az alkalom remek kiugrási lehetőség a még kezdő modellek számára.
A casting időpontja április 18-a csütörtök 10 óra. 
Ha nem tudod megoldani a délelőtti megjelenést akkor délután 15 órára gyere! 
A casting helyszíne a Modart Művészeti és Divatiskola (1132 Budapest, Váci út 60.)
Kérlek hozzatok magatokkal magassarkú cipőt a castingra!
Kérjük, hogy aki részt vesz a castingon, jelölje vissza az eseményt!

Köszönjük és várunk titeket sok szeretettel :)
A Modart végzős osztálya

https://www.facebook.com/events/126585350866670/

Hozzászólás Artscan Models Agency által Augusztus 13, 2010, 3:16pm-kor
Kedves Zoltán,

Örülök, hogy a végére azért csak sikerült tisztáznunk a félreértéseket és, hogy sikeresen megállapíthatjuk, hogy még az ingyen, vagy szinte ingyen készített tesztsorozataink (nem portfólió) minősége is annyira jó színvonalúak, hogy azok akár portfólió sorozatokkal is összekeverhetővé válnak...
A különbség mindössze csak annyi, hogy mi ezekért nem, vagy csak nagyon minimális pénzt kérünk el, és mennyiben mégis elkérünk, akkor is csak annyit, amennyiért egyetlen fotós sem vállalna el semmilyen hasonló színvonalú fotózást sem....

Sok sikert a további fotózásaidhoz, szia

Higl László
Ügyvezető Igazgató
Artscan Models Agency
Hozzászólás Vass Zoltán által Augusztus 13, 2010, 2:59pm-kor
Kedves László,

Igen, azokra a képekre! Akkor most már nálad is összerakódtak a képkockák. ;)
A modellonline-os képeitek között vannak jó minőségűek, de a tesztsorozathoz képest nagy mértékben látható a különbség a portfóliók javára.

Egyszer eljön az is, amikor az általad említett nemzetközi modellvilágban az én képeimre is pozitívan jelez vissza egy nemzetközi cég. Addig is még sok tanulni valóm van, de ezt tudom jól én is.
Hozzászólás Artscan Models Agency által Augusztus 13, 2010, 2:43pm-kor
Kedves Zoltán,
Csak most jutott eszembe.. Lehet, hogy te azokat a fotókat véleményezted amiket mi a modelljeink regisztrációjához készítünk??? Mert azok egyáltalán nem portfólió fotók, hanem "csak" ingyen, vagy szinte ingyen elkészített tesztsorozatok a hozzánk beregisztrált modellek részére...

ui: Azok azért készülnek mindig azonos fehér színű háttérrel, azonos fényekkel és KB azonos beállításokkal is, hogy az ügyfeleink egy korrekt összehasonlítási képet tudjanak kapni a modelljelöltjeinkről, és amivel gyakorlatilag szükségtelenné válik a mindenki által utált, és a legtöbb ember számára fölösleges casting...
Hozzászólás Artscan Models Agency által Augusztus 13, 2010, 2:27pm-kor
Kedves Zoltán,
Én csak egyetlen egy dolgot szerettem volna tisztázni a levelemben... Mégpedig azt, hogy amit te portfóliónak hívsz, azt a nemzetközi modellvilágban nem fogadják el annak, és az olyan típusú képekkel még egy válogatásra sem hívják be az illetőt...

Egy ilyen képanyagra két dolgot jelez vissza egy nemzetközi cég:
1, Köszönjük a jelentkezésedet, jelenleg nem a te karakteredre van szükségünk.
2, Kérlek küldjél magadról egy a nemzetközi standardok szerint elkészített bemutatkozó anyagot. Amennyiben azok a képek alapján lehetőséget látunk az együttműködésre jelentkezni fogunk nálad.

Egyszóval, aki valóban ténylegesen modell szeretne lenni, annak jobb esetben ablakon kidobott pénzt jelent egy ilyen sorozat, rosszabb lehetőségként pedig egy soha vissza nem térő lehetőség elszalasztását...

A mi anyagaink minőségi, profi, a nemzetközi standardoknak is megfelelő modellalbumok. A modellalbum készítési áraink ráadásul ehhez képest kimondottan olcsónak számítanak...

ui: A képanyagaink minőségéről, pedig még annyit szeretnék jelezni feléd, hogy nálunk minden portfólió digitálisan, illetve profi labortechnikával "előhívott" fotópapíron is átadásra kerül. Amennyiben gondolod, nagyon szívesen bemutatom neked az anyagainkat eredetiben fotópapíron kidolgozva, csak azért, hogy a monitorod esetleges nem megfelelő kalibrációja ne zavarja össze a rólunk alkotott véleményedet.

További szép napot, szia
Higl László
Artscan Models Agency
Hozzászólás Vass Zoltán által Augusztus 13, 2010, 2:02pm-kor
Kedves László!

Nos, azt egy szóval se írtam, hogy profi lennék, és amikor írtam, hogy valaki annyiért elkészíti, akkor nem is magamra gondoltam. A modellonline-on lévő képek közül pár tényleg jó, viszont a weboldalon lévő nincs ennyire jó minőségben kidolgozva.

Azt hogy én mit tartok minőséginek, azt prezentálni kellene, de mivel nem akarok szerzői jogokat sérteni azzal, hogy ide belinkelek párat, így nem teszem.

Azokat a képeket, amiket minőséginek tartok profik készítették, és egyszer én is szeretnék úgy fotózni mint Ők.

Sajnálom, ha magadra vetted a dolgokat, ahogy részleteztél mindent, így ez eléggé lejött, nem kötekedésnek szántam, ahogy előzőleg is megírtam.

Továbbá nem vagyok ügynökség sem, hogy tudjam mik az elvárások a piacon, ezt biztosan jobban tudjátok mint én, és nem is okoskodni akartam, ahogy olvashatod, csak egy észrevétel volt, hogy van olyan fotós, aki olcsón készít profi portfóliót.

Remélem, nem veszed magadra ismételten a dolgokat, mert nem bántásnak szánom!
Hozzászólás Artscan Models Agency által Augusztus 13, 2010, 1:53pm-kor
Kedves Vass Zoltán Fotós "kolléga"!
Amikor először elolvastam a hozzászólásodat, két érzés kavargott bennem... Az egyik, hogy ez a negatív kritika bizony nem biztos, hogy jót tesz majd a cégünknek, (bár a kritika ellenére úgy gondolom, hogy mi minden fotózásunkon az anyagi lehetőségeinkhez képest a maximálisat hozzuk ki minden egyes modelljelöltből és persze mindezeket úgy, hogy még véletlenül se agyonretusált, vagy éppen különböző háttércserékkel "feltuningolt" képet állítsunk elő modellalbum névre történő hivatkozással...) Második érzésként pedig megörültem, hogy itt és most végre "belefutottam" egy olyan fotósba aki úgy tűnik még nálunk is jobban érti a fashion világát! Ezek után természetesen megnéztem az adatlapodon bemutatott képeidet is, és sajnos csalódással kellett megállapítanom, hogy az ott látható jobb összhatású képeid még véletlenül sem hívhatóak modellalbumba való fotóknak, sokkal inkább egy haj, vagy egy sminkes portfólió anyagának... A többi ott látható kép pedig szerintem teljesen átlagos színvonalú, azzal a kivétellel, hogy sajnos egyik sem hozza a nemzetközi standardoknak megfelelő portfólióval kapcsolatos elvárásokat... Javaslom, hogy mielőtt belefogsz egy ilyen jellegű kritika megírásába, először nézzél utána, hogy mik is az elvárásaik a nemzetközi cégeknek egy jó portfólióval kapcsolatosan...
Velünk kapcsolatosan egy-két dolgot pedig azért még szeretnék tisztázni:
1, Mi egy modellügynökség vagyunk.
2, Nekünk az elsődleges feladatunk olyan portfólióanyagokat készítése, amiket nemzetközi szinten is elfogadnak és munkához lehet velük jutni.
3, Természetesen mi is tudunk smink, haj show, vagy bármi más típusú lányokat ábrázoló képeket készíteni, csak szerintünk ezek nem nemzetközi modellanyagok... Ennek ellenére KB. egy éve összeállítottunk egy ilyen típusú képeket bemutató kis összeállítást, amit egyébként mind a mai napig bárki megtekinthet a modell online adatlapunkon.)
Ui: Nem tudom, hogy te mit tartasz egyébként izgalmasabb képeknek??? Esetleg az angyalka szárnnyal díszített, rózsaszín balettszoknyába beöltöztetett, egyébként pedig teljesen statikus, egyszerűen csak álló, és érzéstelen arckifejezésű fotókat??? Vagy a Photoshopban háttércserélt, tüzes háttérrel megjelenített képet??? Mert szerintem ezek inkább kommerszek mint izgalmasak... Egyébként ezeket a példákat a bemutatkozó anyagaid között láttam...

További szép napot,
szia
Higl László
Ügyvezető Igazgató
Artscan Models Agency
 

Felhasználók (120)

 
 
 

© 2019   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek