A hétvégi Fashion and Face verseny fővárosi döntőjét, nem akárki, hanem egy 15 éves tini lány, névszerint Dézsányi Bianka nyerte meg. A Face, vagyis az arc kategóriában tarolt, de egy nem mindennapi különdíjat is bezsebelt, ő lett a "jövő modellje".

Karrierje egy szempillantás alatt beindult, még álmodni sem mert ekkora sikerekről Magyarország legújabb tinisztárja. 15 évesen az egész mezőnyt maga mögé utasította, a szakemberek hatalmas jövőt jósolnak az ifjú modellnek.

- Anyukám 12 éves koromban egy szórólapot nyomott a kezembe, és megkérdezte, hogy szeretnék-e elindulni a Miss Óbuda szépségversenyen. Amikor rábólintottam csak akkor árulta el, hogy igazából már be is nevezett engem a versenyre, amin azután második lettem. – árulta el a napilapnak Bianka.

A jelenleg nyolcadik osztályos lány, szabadidejében legszívesebben csokis sütiket süt, vagy a barátaival kosarazik. Régen stewardess szeretett volna lenni, most már erről letett, sokkal inkább a média világa érdekli – mily meglepő. Jövőre szeretne egy média szakos gimnáziumba járni, mivel nagyon közel érzi magához a rádiózást. Persze a modellkarriert sem szeretné hanyagolni.

Bianka apukájának is megvan erről a véleménye.

- Apu mindenben mellettem áll és támogat, ráadásul a barátnőim is büszkék rám. Barátom még nincsen, a fiúktól csak furcsa beszólásokat kapok, de azért ők is jó fejek. – tette még hozzá a fiatal lány.

Azért a Fashion and Face nem csak egy mezei szépségverseny. Bianka csak azért, hogy megnyerte kapott egy 250 ezer forintos modellszerződést, és egy kétszemélyes, egyhetes kanári-szigeteki üdülést.

- Nagyon örülök a díjaknak, azt már eldöntöttem, hogy anyuval indulok nyaralni.

Mégis csak a túlbuzgó anyuka intézte el kislánya karrierjét, amivel nem is lenne baj, csak sokakban felmerül a kérdés, hogy egy ennyire fiatal lánynak ez mennyire fog jót tenni. Bianka 12 éves volt, mikor első versenyén elindult. Ha már ennyi idősen azt verték a fejébe, hogy a szépségével legyen sikeres, akkor abból nem sok jó fog kisülni. Kicsit olyan ez, mint mikor az anyuka saját álmait a gyermekével szeretné megvalósítani.

Nem a modellkedéssel van a probléma, hanem azzal, hogy még túl fiatal. Egy 15 éves lánynak egyszerre karriert építeni, és tanulni nem lehet könnyű, túl hamar fel fog nőni, és az egész fiatalkorát munkával fogja eltölteni.
Forrás: HírExtra/Bors

Megtekintések: 410

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

Hozzászólás Tóth Anikó (Dóra) által Április 4, 2009, 9:42pm-kor
Milyen ez a verseny?
Hozzászólás Dévai Zoltán / Beautyhunt / által Március 6, 2009, 9:13am-kor
Bianka fiatal és tapasztalatlan, de hihetetlen nyílt vidám kedves lány! Legalább tíz arcát tudnám bemutatni!
Hozzászólás Dévai Zoltán / Beautyhunt / által Március 4, 2009, 9:14am-kor

Hozzászólás Dévai Zoltán / Beautyhunt / által Március 4, 2009, 9:13am-kor

Hozzászólás Dévai Zoltán / Beautyhunt / által Március 4, 2009, 8:16am-kor
Kedvenc modellem egyike!!!!!!!!!!!!!!!! :) Lsd: Fairy sorozat!
Hozzászólás Kiss Zsigmond által Március 3, 2009, 4:21pm-kor

Ott voltam az eseményen, itt egy kép a győztesről. (Videóról szedtem gyorsan)
Készül film is, nemsokára látható lesz.

© 2020   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek