Elkészültek a divatfotók Marc Jacobs őszi kampányához.

Nem tudom, mi lehetett a cél, mit akarnak sugallni a képek, mert én csak szétesett, drogos csajokat látok, akik tán buliznak... bár nem tűnnek túl önfeledtnek, vagy boldognak. A helyszín is váltakozik, hol szép, tiszta szobákban folyik a party, hol pedig valamilyen szakadt, graffitis utcán. Hmmm... elég eklektikus.

A fotós Juergen Teller volt.

Sok kép van (27), bár sok az ismétlődés is, a montázsokon folyamatosan keverednek a képek... én azért felraktam mindet :)


via strange

ps: ha itt lennének, kiemelnétek belőlük? :))

(ps2: köszi a tippet Rab Rolandnak)

Megtekintések: 128

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a MODELLONLINE –nak.

Csatlakozzon a MODELLONLINE hálózathoz

Hozzászólás Ben Sabo által Július 31, 2009, 11:43am-kor
www.eugeniorecuenco.com - tényleg nagyon tuti :))
Hozzászólás Koch Balázs által Július 30, 2009, 9:58pm-kor
onironiarol beszelni es ironikus valasztasnak nevezni jurgen tellert asszem elhamarkodott dolog

a kortars muveszet pedig nem a szeprol szol... a muveszet feladata h reflektaljon a hetkoznapokra... ugy gondolom, ha ezt diszharmoniaval vagy nyersen teszi, nem baj, sooot... fura is lenne egy napjaikban szuletett mona lisa vagy egy bach zenemu... ha ma vki ilyet alkot, azt hivjak naiv muveszetnek (ami degradalo) mert eletidegen es nincs letjogosultsaga...

a parhuzam pedig nyilvan nem veletlen marc jacobs es a LV kozott... hiszen ki is a LV vezeto designere???
Hozzászólás Csoboth Edina által Július 30, 2009, 9:20pm-kor
Nekem bejön ez a kísérleti téma megvan a sajátos kis hangulata még ha értékkel nem is sokkal bír, bár ez megint szubjektív :)

PUNK!
Hozzászólás Czinder Tímea és Cyborg derítő által Július 30, 2009, 6:29pm-kor
Örülök hogy tetszik Roland :) Ő az egyik kedvenc fotósom.
Hozzászólás Kolesza Edit által Július 30, 2009, 11:26am-kor
:D:D:D:D:D
Hozzászólás Czinder Tímea és Cyborg derítő által Július 30, 2009, 8:34am-kor
az "iteligencia ahoz" kell bizony! :D a helyes íráshoz pedig feltétlenül...
Szoktak olyanokat mondani, ha sokat olvasunk akkor jobb lesz a helyes sírásunk, én az átlagnál kb 4* többet olvasok, viszont mégis siralmasan írok :(Viszont cserébe tudok verset írni bibi :).

Én úgy gondolom semmi értelme a netháborúnak

A pózok tetszenek a képeken a fény használata nem annyira.
Ha lehet ajánlani akkor én egy komplett weboldalt linkelnék : http://www.eugeniorecuenco.com/
Üdv : Cyborg
Hozzászólás Kolesza Edit által Július 29, 2009, 11:10pm-kor
Mibe csöppentem már megint :D:D:D
Viccet félretéve, azt a szót használjátok, hogy vitatkozunk az ízlésről, nekem eszem ágában sincs vitatkozni, sőt jelen esetben még vitázni sem, csak a személyes véleményemet írtam le :) És nem kívántam senkit meggyőzni semmiről, tiszteletben tartom, hogy van akinek ez tetszik, különbözőek vagyunk és szerintem ez így van rendjén :)
Hozzászólás Ruman-Róka Tímea által Július 29, 2009, 8:37pm-kor
az "iteligencia ahoz" kell bizony! :D a helyes íráshoz pedig feltétlenül... Marc Jacobs fotói kérdésében én Kolesza Edit és Oleg BorisUK nézőpontját osztom de nem lepődtem meg rajta, hogy ismét kik lesznek azok akiknek ez a vonal bejön...SabooB-nek van igaza, ízlésről vitatkozunk, megint. :)
Hozzászólás Ben Sabo által Július 29, 2009, 11:30am-kor
Nekem egy picit olyannak tűnik, mintha az izlésről vitatkoznátok.
Szerintem egyébként ennek is megvan a maga helye, nekem tetszenek az ilyen képek :-) (mint ahogy a szépen fényelt dolgok is tudnak tetszeni, mert a lényeg a végeredmény, sokféle eszközzel lehet benyomást generálni, nem csak a "szép" képekkel..)
Hozzászólás Kolesza Edit által Július 29, 2009, 9:16am-kor
Roland:

"Ha fogsz egy kulfoldi ujsagot es vegig lapozod, akkor ugyebar a hirdetesek vannak az elejeben, ha nezegeted oket, akkor egy ilyen reklam elobb megfogja a tekintetedet, mint egy szetretusal,mindenfele haterel bepotolt reklam amibol egymas utan 1000db van tok egyforman..."

Ebben tökéletesen igazad van, nem állítottam, hogy az emberek egy részénél nem éri el a célját, én is felkapom a fejem, de csak azért h "szörnyülködjek" rajta :) ahogy írtam is nyilván nem én vagyok a célközönség... de csak azért mert más mint a megszokott még nem kell hogy tetsszen :)

Ha csak a fotomuveszetet veszuk es nem a divatot, rengeteg ilyen fotos van.Szerintem nem veletlen jelenik meg mondjuk az ilyen fotosokrol cikkek, konyvek es nem veletlen van rengeteg kialitasuk.kepeik abszolut muvesziek es kifejezoek...van mondanivalojuk,tortenetuk...ennek ellenkezojet alitani szerintem nagyon nagy hiba....

Nem állítottam semminek az ellenkezőjét, én csak a saját véleményemnek adtam hangot, hogy rám mint vásárlóra nem hat ösztönzően egy ilyen anyag, illetve mint magánember nekem nem tetszik. (hangsúlyoztam, hogy nem mint szakember mondom ezt)
Arról, hogy a mai világban éppen kit és miért kapnak fel és kinek a munkája mennyit ér azt nagyon jól megfogalmazta Victor (Oleg) . Ott van pl. a festészetben a minimal art... sokak milliókat adnak egy olyan festményért amin van egy darab piros festékpaca... sőt híres és kiemelkedő "művészei" is vannak a stílusnak és albumok és könyvek jelennek meg róluk.

© 2021   modellonline.hu   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek